pátek 27. ledna 2012

Mascara II.


Od té doby, co tu byl velký článek o řasenkách, jsem vyzkoušela hned několik dalších řasenek. Mezi nimi tyto dvě. Jde o 2in1 Volume Mascara od Essence a druhou je Volume Diva Mascara od Astor.

Začneme 2in1 Volume Mascarou. Značku Essence mám ráda, to jste si určitě už stačili všimnout. Ale jejich řasenkám jsem moc nedůvěřovala. Ale poté, co jsem si na tuhle přečetla chválu u Ceady, jsem ji prostě musela mít! :D A díkybohu za to! Nikdy bych to do ní neřekla, ale je to jedna z těch lepších řasenek. Nejzajímavější je efekt 2v1, kdy si můžete vybrat, zda chcete řasy nalíčit pouze jemně nebo mít oči jako mrkací panenka. Pro jemné líčení si otevřete fázi 1, pro výrazný efekt si otevřete fázi 2. Já většinou použiji nejdříve fázi 1 k tomu, abych srovnala řasy a dala jim tvar a poté líčím oči druhým krokem, který jim dodá šmrnc. Nemůžu si tuhle řasenku vynachválit a vážně ji používám moc ráda. Řasy neslepuje, skutečně a výrazně jim dodá objem a prodlouží. Štěteček se zdá dost velký, ale pracuje se s ním moc dobře. Vážně této řasence nemám co vytknout, za 89 Kč podle mě skvělá věc! Opět mne Essence mile překvapili! :-)



A druhou řasenkou, do které jsem v posledních pár měsících investovala a kterou jsem zkoušela je Volume Diva od Astor. Tahle řasenka je o něco dražší, stojí tuším kolem 230 Kč. Ale za ty peníze vážně stojí. Perfektně oddělí a prodlouží řasy. Nemáte s ní pocit přehnaného množství barvy na řasách, vypadá naprosto přirozeně. Jedinou výtku mám: není nijak odolná vůči vodě. Ne, že bych to od ní vyžadovala, ale stačí abych trochu zaslzela (což se mi v zimě stává pořád) a mám ji rozpatlanou po celých očích. Trochu mě to mrzí, protože ji nemůžu v zimě téměř používat, po pár slzičkách vypadám jako klaun :D Ale to ji s radostí odpustím, protože jinak je vážně dobrá!



Fotky jsou ještě ze starého fotoaparátu, takže kvalitou jsou trochu horší. Ale to nejdůležitější vidět je..
A dnes večer mám v plánu ještě jeden článek.. takže STAY TUNED! :-)

A teď otázka na vás. Na Vaše oblíbené řasenky jsem se již ptala (ale můžete mi to napsat znovu), ale zajímalo by mne: zkoušíte rády novou kosmetiku nebo jste věrné svým ověřeným kouskům..? :-)

11 komentářů:

  1. Většinou se držím ověřených kousků z Avonu a jak jsem už psala, musím mít černo-hnědou, takže v drogerkách většinou nekoupím :( Jinak k tvému dotazu, je to video z hodiny čili z tréninku... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem na řasenky dost citlivá, velmi velmi velmi velmi rychle mi oči zčervenají... A tak i když jsem vyzkoušela mnoho řasenek, vždy jsem byla nucena se vrátit k Avon řasenkám, které jediné mi s očima nic nedělají... Naštěstí i Avon vyrábí řasenky do 100Kč takže můžu zkoušet různé druhy :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Do Essence bych asi nešla, mám dost citlivé oči a po jejich stínech a tužkách mam občas potíže a jednou už jsem si i zadělala na alergický zánět spojivek. Ale ta od Astoru je báječná, taky jsem ji kdysi měla, akorát tuším ve voděodolné verzi

    OdpovědětVymazat
  4. Měli jsme síťované punčocháče a černé kraťásky nebo jakože hodně krátké šortky a vršek kdo si na co troufl - buď tílko s krajkou a nebo korzet. Já se taky dost stydím, ale to tak nějak opadne na těch hodinách. Video z vystoupení sice mám, ale bohužel mi nejde na blog nahrát :/

    OdpovědětVymazat
  5. Řasenky od Essence mám ráda. Zatím jsem měla takovou, co měla obal šedo-stříbrný a pak růžovo-černý (názvy si nepamatuju), ale obě byly dobré. Teď mám od značky Vollaré - Art decorator 7D a jsem docela spokojená. Byla slevněná, má fakt obří kartáček a má krásnou černou barvu.

    OdpovědětVymazat
  6. Já obecně s kosmetikou moc neexperimentuji, ale to už jsi asi zjistila. Astor má dobré řasenky, ale u mě je jednoznačně Max Factor. A pokud slzíš a řasenka se ti rozblendí, tak si kup voděodolnou bázi - já mám od essence už celkem dlouho a nemůžu si jí vynachválit. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Essence mám taky ráda, ale neřekla bych že zrovna řasenka bude od nich dobrá. :) Určitě někdy zkusím. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujala mě ta první odkud ji máš ? :)

    OdpovědětVymazat
  9. Řasenky od E. mám ráda, jsou fajn a za dobrou cenu. Teď jsem si pořídila ale dvě od Gabrielly Salvete a jsem s nima taky nadmíru spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Překvapuje mě, kolik lidí E. řasenky chválí, ale nevím, estli to není spíš překvapení z poměru k ceně, protože já mám řasy chcípáky :-(

    OdpovědětVymazat
  11. Viděla jsem nedávno holčinu, co si na sebe dala šílenou řasenku jak z cirkusu. Našla jsem si tedy něco o tom tady http://www.turtakova.cz/sluzby a překvapuje mě, proč se běžně nedělá toto. Je tam nějaký zádrhel? krom ceny?

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)